Pikkutuhmia kolikkopelejä aikuisille

Kolikkopelien teema on laajentunut vuosi vuodelta yhä suuremmaksi, mikä on johtanut myös siihen että myös niitä julkaistaan myös mitä erikoisimmilla teemoilla. Monet pelaajat etsivät hieman räväkämpiä kolikkopelejä, jonka ansioista muutama pelivalmistaja on alkanut valmistamaan hieman pikkutuhmempia slotteja. Ne tarjoavat huimien voittojen lisäksi myös silmäruokaa. Monet nettikasinot tarjoavat näihin peleihin myös erilaisia tervetuliasbonuksia, kuten ilmaisia kierroksia tai talletusrahaa.

Playboy kolikkopeli

Playboy on yksi kuuluisimpia brändejä maailmassa, joka henkilöityi legendaariseen Hugh Hefneriin. Tämän viiden kiekon ja kolmen rivin hekumallisen slotin on suunnitellut Microgaming. Siinä on peräti 243 erilaista tapaa voittaa, kuten monissa muissa Microgamingin kolikkopeleissä. Pelaaja voi tässä pelissä parhaimmillaan voittaa panoksensa jopa 7500-kertaisena takaisin, mikä maksimipanoksella pelattaessa kääntyy 303 750 euron voitoksi. Playboy sisältää myös upean näköisiä puputyttöjä, jonka lisäksi slotissa on harvinaisen monipuoliset bonustoiminnot.

Red Hot Devil

Red Hot Devil on Microgamingin suunnittelema pikkutuhma kolikkopeli, jossa pääosassa on eroottinen naispaholainen, joka kietoo kenet tahansa pelaajan pikkusormensa ympärille. Peli muodostuu viidestä kiekosta, jotka pyörivät kolmella eri rivillä. Voittolinjoja on 25 kappaletta ja slotin teoreettinen palautusprosentti on 95,62 %. Visuaalisesti Red Hot Devil on erittäin viihdyttävä, ja siinä on lukuisia visuaalisia erikoisefektejä, jotka tuovat slottiin mukavasti vauhtia.

Taboo

Taboo on Endorphinan kehittelemä slotti, jonka konventionaalinen pelijärjestelmä muodostuu viidestä kiekosta ja 25 voittolinjasta. Pelin palautusprosentti on peräti 96 %. Taboo sopii myös korkeilla panoksilla pelaaville pelaajille, sillä maksimipanoksen voi korottaa jopa 250 euroon. Slotin erikoisuutena mainittakoon Triskele–bonuspyörä ja Red Room -bonustoiminnot, joiden avulla pelaaja voi korottaa omia voittomahdollisuuksiaan.

Burlesque Queen

Visuaalisest kaikkein tyylikkäin pikkutuhma kolikkopeli on ehdottomasti Burlesque Queen, jonka on suunnitellut Playson. Sen grafiikat hyödyntävät uusinta 3D-tekniikkaa, jonka ansiosta kierrosten pyörimisen seuraaminen on nautinnollisinta puuhaa. Slotin teema on burleski, joka on jälleen noustanut päätään viihteenmuotona. Pelin bonustoiminto on mielenkiintoisesti toteutettu, koska pelaaja saa tällöin itse valita mieleisensä bonustoiminnon. Burlesque Queenin palatusprosentti on 96,38 %, mikä on myös verrokkipelien kesken korkein luku.