Parhaat musiikki-slotit

Lähestulkoon jokainen ihminen arvostaa musiikkia, jonka takia monet pelivalmistajat pyrkivät huomioimaan paremmin sellaiset pelaajat, jotka haluavat pelatessaan kuunnella musiikkia. Tämä on erittäin tervetullutta, sillä yhä edelleen törmää helposti peleihin, joissa on hyvin keskeneräinen äänimaailma, eikä käyttöliittymässä olla panostettu juuri ollenkaan musiikkiin. Onneksi yhä useammin pelivalmistaja suunnittelee omaehtoisia ääniefektejä ja ostaa omiin peleihinsä musiikkia joko säveltäjiltä tai musiikkiyhtiöiltä.

NetEnt musiikkislottien vahva valmistaja

NetEnt on yksi pelimaailman tunnetuimpia valmistajia, ja sillä on valikoimissaan valtava määrä erilaisia pelejä. Sen ehdottomasti kovimmat musiikkiaiheiset slotit ovat Jimi Hendrix ja Guns n’ Roses. Kuten arvata saattaa, ne ovat näiden legendaaristen rock-yhtyeiden nimikkopelejä. Tämän lisäksi pelaajien kannattaa kokeilla myös markkinoilla olevaa Motörhead-peliä, joka on luonnollisesti suunnattu kyseisen bändin faneille.

Näistä kaikista peleistä tekee erinomaisen se, että pelin taustalla soi näiden yhtyeiden kappaleita kokonaisuudessaan. Tämä on huomattava edistysaskel pelimaailmassa, sillä tätä ennen suurin osa musiikin ystävistä on joutunut sulkemaan slottien äänet asetuksista, ja soittamaan omaa suosikkimusiikkiaan taustalla. Enää tähän ei ole tarvetta, sillä NetEnt mahdollistaa upean musikaalisen kokemuksen näiden slottien avulla.

Jimi Hedrix on visuaalisesti ehkä keskinkertainen kolikkopeli, mutta sen huomattava etu on monipuoliset bonustoiminnot, joiden avulla pelaajalle tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus kasvattaa voittokassaa. Bonuksia tarjoillaan pelissä mm. ilmaiskierrosten ja bonusrahan muodossa.

Guns N’ Roses on yksi pelimaailman suosituimpia kolikkopelejä, eikä suotta. Ensinnäkin pelaaja voi kuunnella useita yhtyeen suosituimpia biisejä, kuten Sweet Child of Minea. Tämän lisäksi slotti on visuaalisesti erittäin tyylikkäästi suunniteltu. Erilaiset visuaaliset ja ääniefektit rytmittävät peliä, ja tekevät siitä hyvin jännittävän. Huomioitavaa on myös, että NetEnt on saanut oikeudet käyttää pelissä myös Guns N’ Rosesin live-taltiointeja, jossa pelaaja pääsee näkemään autenttista keikkamateriaalia 90-luvun massiivisilta megakeikoilta. Guns N’ Roses sisältää myös erittäin hyvät bonustoiminnot, joita on montaa eri tyyppiä. Niiden avulla pelaaja voi voittaa käteispalkintoja, ilmaisia kierroksia tai voittokertoimia.

Pelaajan kannattaa huomoida, että NetEntin musaslotteja voi kokeilla myös ilmaiseksi, jonka lisäksi monet kasinot myöntävät näihin peleihin myös bonuksia, kuten ilmaisia kierroksia.